EXPERTISE

Leiderschap

Zelfkennis is de basis van jouw leiderschap

Mensen in leidinggevende posities hebben te maken met veel verschillende verwachtingen en uitdagingen. Voorbeelden hiervan zijn jouw visie en koers, organisatieverandering en continuïteitsvraagstukken. Ook vertrouwen is voor leidinggevenden een issue. Zonder vertrouwen gaat de angst regeren. Meer zelfkennis, een andere stijl van leiderschap of het ontwikkelen van nieuwe competenties is dan vaak nodig.

Waar loop je tegenaan?

Je hebt te maken met strategische vragen. De continuïteit van de organisatie staat onder druk. Of je twijfelt over hoe je strategisch naar het bestuur en/of de directie opereert. Als je organisatie verandert, hoe zit het dan met jouw koers en visie? En hoe neem je je team hierin mee?
Als leider krijg je ook te maken met persoonlijke uitdagingen.

Zicht krijgen op je kwaliteiten, je valkuilen, uitdagingen, overtuigingen, normen en waarden. Misschien vind je het lastig om je leiderschap te pakken. Of je wilt een volgende stap zetten, en weet niet hoe. Je raakt vaker verstrikt in gedoe met de medewerkers of met het team. Je team zet niet de resultaten neer die je graag zou willen. Kortom, je wilt graag groeien als leider.

Wat kan ik voor je doen?

Zowel bij strategische vraagstukken als persoonlijke uitdagingen kan ik je helpen.

Lizanne close up

Wie is Lizanne Roeleven?

Ik heb geleerd dat je steeds iets nieuws moet zoeken om succesvol te blijven. Hoe je de verbinding legt in het samenwerken. En ik weet wat het is om afscheid te nemen en te zoeken naar een nieuwe stap. Het beweegt mij om mensen weer contact te laten maken met zichzelf.

Meer over Lizanne

“Lizanne maakt op een warme manier contact met de groep en verrast ons steeds weer met andere methodieken. Ze daagt ons uit dieper in te gaan op casuïstiek. Dat maakt dat we onze vragen keer op keer weer met een andere bril kunnen bekijken.”

Contact

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor jou en je team kan doen? Je kunt me bellen op 06 - 30 43 17 09 of een mailtje sturen. Of maak gebruik van het formulier hiernaast.

Neem contact op als je

  • steeds tegen dezelfde problemen blijft aanlopen
  • grip wilt hebben op hoe je functioneert in een omgeving
  • wilt veranderen, maar niet weet waar te beginnen

Ik bewaar jouw gegevens uitsluitend voor het doel waarmee je dit bericht stuurt. Onder geen voorwaarden deel ik jouw gegevens met derden.