Klantervaringen

Monique te Kiefte – Agrarisch Coach en eigenaar Te Kiefte coaching

”Samen met Lizanne zat ik in Team Aalten, waarin we, in opdracht van de gemeente Aalten, agrarische families bezochten. We voerden (met vier agrarisch coaches) 200 keukentafelgesprekken en begeleidden 40 coachtrajecten. We gaven trainingen waar de agrarisch ondernemers behoefte aan hadden. Thema’s: communicatie, motivatie, omgaan met stress, stoppen met het bedrijf en nieuwe verdienmodellen.

Door haar pro-actieve houding, haar open blik en haar helicopterview is het bijzonder prettig om met Lizanne samen te werken.

En nog steeds delen we onze kennis, sparren we met elkaar en werken we samen in projecten. Er is vertrouwen en ze laat de verantwoording waar ie hoort. Superfijn om met haar samen te werken!”

Monique-te-Kiefte

Teamleider Sociaal Wijkteam

”In een aantal boeiende en confronterende gesprekken heeft Lizanne de juiste toon weten te raken om mij te doen groeien in mijn leiderschap.
Door middel van verdiepende vragen, het voorhouden van een spiegel en daardoor ook zelfreflectie heb ik mij weten te ontwikkelen.
Ook door het uitvoeren van interactieve opdrachten (bijvoorbeeld een teamopstelling) kon ik meer handvatten ontwikkelen voor de dagelijkse praktijk.
De rustige en scherpe houding van Lizanne tezamen met ontspanning en humor maakt dat elke sessie zeer waardevol is gebleken.”

Maxime de Coninck (Meester in Verbinding Arbeidsrechtadvocatuur) Renate Peijs-Schoester (Vizier advocatuur & mediation) Eva van Otterloo (Evius Arbeidsrecht Advocatuur)

“Onze intervisiebijeenkomsten met Lizanne dragen dankzij haar jarenlange ervaring en de verschillende methoden die zij inzet steeds op een inspirerende wijze bij aan onze professionele en persoonlijke ontwikkeling. Lizanne stimuleert ons om in een open en veilige setting te reflecteren op ons professionele handelen, hetgeen elke bijeenkomst weer voor waardevolle inzichten zorgt.”

Dr. Femke Maij, Managing Director and PhD Coordinator of the Donders Graduate School

“Het Donders Instituut werkt al 4 jaar samen met Roeleven & Co in het kader van Sustainable Science. Bij het Donders Instituut werken we met internationale wetenschappers en noemen we de intervisie ‘Peer Coaching’.

Lizanne leidt masterstudenten, PhD’s, postdocs en vaste medewerkers op tot intervisiebegeleiders. Dit doet zij door een professionele, inhoudelijke intervisietraining van 2 dagdelen voor startende begeleiders.

Daarnaast geeft zij een vervolgtraining aan intervisiebegeleiders om hun vaardigheden te verdiepen. En treedt zij zelf op als intervisiebegeleider van het ondersteunend personeel en van de Principal Investigators (Hoofd onderzoekers).

Ik werk graag samen met Lizanne omdat zij deskundig is op het gebeid van training en veel inhoudelijke expertise heeft op het gebied van intervisiebegeleiding. We hebben korte communicatielijnen en ik kan haar snel bereiken als ik vragen heb of als er dilemma’s in de groep zijn.”

Dr.FemkeMaij