“Wie de ander kent en zichzelf kent,
loopt in geen honderd gevechten gevaar.
Wie de ander niet kent en zichzelf wel kent,
zal de ene keer winnen, de andere keer verliezen.
Wie noch de ander, noch zichzelf kent,
zal in elk gevecht zeker verliezen.”
Sun Tzu
 

Persoonlijke ontwikkeling

In de huidige tijd van snelle veranderingen is het steeds belangrijker om je eigen persoonlijkheid goed te kennen. Die maakt jou uniek. Jij bent degene die kleur en smaak geeft aan het leiderschap van je team, aan jouw functie of aan jouw onderneming.

Waar loop je tegenaan?

Persoonlijke ontwikkeling is een proces dat je leven lang duurt. Je maakt een groei door in de verschillende fasen van je leven, in de opleidingen die je doorloopt en de functies die je bekleedt.

Of je nu ondernemer, advocaat of medewerker bent, het is van groot belang dat jíj weet wat je wilt. In de huidige tijdsgeest waarin verwacht wordt dat je flexibel bent en om kunt gaan met veranderingen, is het goed als jij de regie hebt over je leven. Waar wil je met je onderneming naar toe? Of met je organisatie? Of met jezelf?

Voorbeelden van veelvoorkomende vragen zijn:

  • Hoe ga ik op een gezonde manier om met de balans tussen privé en werk?
  • Ik heb geen plezier meer in mijn werk. Wat kan ik doen om dit weer terug te krijgen?
  • Ik heb vaak conflicten met collega’s en mijn leidinggevende, wat kan ik hieraan doen?

Bij persoonlijke ontwikkeling gaat het altijd over jou en wat jij te doen hebt in relatie tot de ander. Jij kunt de ander niet veranderen, wel jezelf.

Wat kan ik voor je doen?

Ik kan je helpen om je persoonlijkheid op een dieper niveau te leren kennen en met die kennis de regie over je leven en je werk te nemen.

Zoek je persoonlijke begeleiding bij de vraagstukken waar je tegenaan loopt, dan adviseer ik coaching.

Coaching

Zoek je een training waarin je jezelf kunt versterken, lees dan meer bij training of neem contact op voor een maatwerktraining.

Training

Meer over Lizanne Roeleven

Lizanne Roeleven

Als mijnwerkersdochter uit Zuid-Limburg heb ik geleerd dat je steeds iets nieuws moet zoeken om succesvol te blijven. Hoe je de verbinding legt in het samenwerken. En ik weet wat het is om afscheid te nemen en te zoeken naar een nieuwe stap. Het beweegt mij om mensen weer contact te laten maken met zichzelf.

Meer over Lizanne

Contact

    Je naam

    Je e-mail

    Je vraag