‘Als je weet wat je beweegt, dan weet je ook wat je vastzet’

 

Wie is Lizanne Roeleven?

Mijn kennis en ervaring ligt bij de ontwikkeling van leiders en ondernemers in familiebedrijven, het mkb, maatschappelijke organisaties en onderwijsinstellingen. Ik houd ervan om mensen een spiegel voor te houden, respectvol te confronteren en uit te dagen om op zoek gaan naar je innerlijk kompas. Wat zet jou in beweging? Wat zijn patronen in het leven die jij steeds weer tegenkomt? Tegelijk leg ik altijd de verbinding met de context. Ieder mens maakt deel uit van een systeem. Voorbeelden van systemen zijn het gezin, de familie, de organisatie. Ik werk met persoonlijke en met werkgerelateerde vraagstukken.

‘Als je weet wat je beweegt, dan weet je ook wat je vastzet’

Mensen in teams en bedrijven kunnen zich vastzetten in patronen en overtuigingen. Het beweegt mij om mensen weer contact te laten maken met zichzelf. Zodat ze zich openstellen voor het nieuwe dat er zit aan te komen.

Ik ben werkzaam als coach, niet als therapeut. Dit betekent dat ik uitga van je actuele dilemma of probleem. Je stelt doelen op waaraan je wilt werken. Ik werk met een diversiteit aan coachingsmethodieken zoals o.a. opstellingen, gesprekken en voice dialogue.Ik zoek steeds naar de methodiek die het beste past bij jouw vraag.

Zoek je iemand die beweging brengt in het stilstaan, die vanuit kwetsbaarheid op zoek gaat naar de kracht en die het avontuurlijke in je wakker maakt? Iemand die je confronteert en spiegelt in wie je bent en wat je laat zien? Neem dan contact met me op.

Roeleven & Co: ‘Alleen gaat het sneller, maar samen kom je verder’

Ik heb mijn bedrijf Roeleven & Co genoemd, omdat ik vaak samenwerk met anderen. Ik geloof in de kracht van samenwerken.

In 2016 heb ik bij het Bert Hellinger Instituut de opleiding Systeem Dynamiek in Organisaties gevolgd en met goed gevolg afgerond. In 2019 volgde ik de opleiding tot ACT therapeut. In februari 2020 ben ik opgeleid tot Profile Dynamics consultant.

Organisaties met wie ik samenwerk:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Logo-Te-Kiefte-Coaching-Bart-M.png

Contact

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor jou en je team kan doen? Je kunt me bellen op 06 – 30 43 17 09 of een mailtje sturen. Of maak gebruik van het formulier hiernaast.

Bezoekadres
Dupondiusstraat 36
6515 DH Nijmegen

    Je naam

    Je e-mail

    Je vraag