Zelfkennis is de basis van jouw leiderschap

 

Leiderschap

Mensen in leidinggevende posities hebben te maken met veel verschillende verwachtingen en uitdagingen. Voorbeelden hiervan zijn jouw visie en koers, organisatieverandering en continuïteitsvraagstukken. Ook vertrouwen is voor leidinggevenden een issue. Zonder vertrouwen gaat de angst regeren. Meer zelfkennis, een andere stijl van leiderschap of het ontwikkelen van nieuwe competenties is dan vaak nodig.

Waar loop je tegenaan?

Je hebt te maken met strategische vragen. De continuïteit van de organisatie staat onder druk. Of je twijfelt over hoe je strategisch naar het bestuur en/of de directie opereert. Als je organisatie verandert, hoe zit het dan met jouw koers en visie? En hoe neem je je team hierin mee?
Als leider krijg je ook te maken met persoonlijke uitdagingen.

Zicht krijgen op je kwaliteiten, je valkuilen, uitdagingen, overtuigingen, normen en waarden. Misschien vind je het lastig om je leiderschap te pakken. Of je wilt een volgende stap zetten, en weet niet hoe. Je raakt vaker verstrikt in gedoe met de medewerkers of met het team. Je team zet niet de resultaten neer die je graag zou willen. Kortom, je wilt graag groeien als leider.

Wat kan ik voor je doen?

Zowel bij strategische vraagstukken als persoonlijke uitdagingen kan ik je helpen.

Zoek je persoonlijke begeleiding bij de vraagstukken waar je tegenaan loopt, dan adviseer ik coaching.

Coaching

Wil je sparren met andere leiders, in een veilige setting, dan is intervisie iets voor jou.

Intervisie

Meer over Lizanne Roeleven

Lizanne Roeleven

Als mijnwerkersdochter uit Zuid-Limburg heb ik geleerd dat je steeds iets nieuws moet zoeken om succesvol te blijven. Hoe je de verbinding legt in het samenwerken. En ik weet wat het is om afscheid te nemen en te zoeken naar een nieuwe stap. Het beweegt mij om mensen weer contact te laten maken met zichzelf.

Meer over Lizanne

Contact

    Je naam

    Je e-mail

    Je vraag