Klantervaringen

Image

Monique te Kiefte – Agrarisch Coach en eigenaar Te Kiefte coaching

”Samen met Lizanne zat ik in Team Aalten, waarin we, in opdracht van de gemeente Aalten, agrarische families bezochten. We voerden (met vier agrarisch coaches) 200 keukentafelgesprekken en begeleidden 40 coachtrajecten. We gaven trainingen waar de agrarisch ondernemers behoefte aan hadden. Thema’s: communicatie, motivatie, omgaan met stress, stoppen met het bedrijf en nieuwe verdienmodellen.

Door haar pro-actieve houding, haar open blik en haar helicopterview is het bijzonder prettig om met Lizanne samen te werken.

En nog steeds delen we onze kennis, sparren we met elkaar en werken we samen in projecten. Er is vertrouwen en ze laat de verantwoording waar ie hoort. Superfijn om met haar samen te werken!”

Teamleider Sociaal Wijkteam

”In een aantal boeiende en confronterende gesprekken heeft Lizanne de juiste toon weten te raken om mij te doen groeien in mijn leiderschap
Door middel van verdiepende vragen, het voorhouden van een spiegel en daardoor ook zelfreflectie heb ik mij weten te ontwikkelen.
Ook door het uitvoeren van interactieve opdrachten (bijvoorbeeld een teamopstelling) kon ik meer handvatten ontwikkelen voor de dagelijkse praktijk.
De rustige en scherpe houding van Lizanne tezamen met ontspanning en humor maakt dat elke sessie zeer waardevol is gebleken.”

“Lizanne is nu al ruim een jaar procesbegeleider bij onze intervisiegroep familierechtadvocaten. Vanaf het begin af aan verloopt de samenwerking erg goed. Hoewel wel al jarenlang een vaste groep vormen, slaagde Lizanne erin om direct onderdeel van onze groep uit te gaan maken. Zij maakt op een warme manier contact met de groep en verrast ons steeds weer met andere methodieken. Ze daagt ons uit dieper in te gaan op casuïstiek. Dat maakt dat we onze vragen keer op keer weer met een andere bril kunnen bekijken.”

“In 2015 heeft Lizanne een workshop ‘mentale weerbaarheid’ gegeven tijdens een netwerkbijeenkomst vFAS regio Arnhem/Nijmegen. Daarbij stond centraal hoe we erin slagen om –in de combinatie met onze drukke werkzaamheden- de geest fit en de energiebalans op peil te houden. De workshop werd zeer positief beoordeeld door de aanwezige advocaten.”

Gonnie SpeeGonnie Spee is familierechtadvocaat bij Van Arkel en Van den Boom advocaten.

Dr. Femke Maij

Dr. Femke Maij
Managing Director and PhD Coordinator of the Donders Graduate School

Het Donders Instituut werkt al 4 jaar samen met Roeleven & Co in het kader van Sustainable Science. Bij het Donders Instituut werken we met internationale wetenschappers en noemen we de intervisie ‘Peer Coaching’.

“Lizanne leidt masterstudenten, PhD’s, postdocs en vaste medewerkers op tot intervisiebegeleiders. Dit doet zij door een professionele, inhoudelijke intervisietraining van 2 dagdelen voor startende begeleiders.

Daarnaast geeft zij een vervolgtraining aan intervisiebegeleiders om hun vaardigheden te verdiepen. En treedt zij zelf op als intervisiebegeleider van het ondersteunend personeel en van de Principal Investigators (Hoofd onderzoekers).

Ik werk graag samen met Lizanne omdat zij deskundig is op het gebeid van training en veel inhoudelijke expertise heeft op het gebied van intervisiebegeleiding. We hebben korte communicatielijnen en ik kan haar snel bereiken als ik vragen heb of als er dilemma’s in de groep zijn. ”

Lizanne is sinds 2007 betrokken bij de activiteiten van stichting Zorg om Boer en Tuinder. De ZOB is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie met ruim 40 vrijwilligers in heel Nederland die een luisterend oor bieden aan boeren en tuinders en vanuit hun eigen ervaring gesprekspartner en klankbord zijn. Ondernemers die twijfelen over de richting die het bedrijf op moet, zorg hebben over de financiële situatie of met andere vragen worstelen kunnen bij de ZOB terecht. Zorg Om Boer en Tuinder helpt agrarische ondernemers en hun gezinsleden regie over hun leven te houden en om niet in een isolement terecht te komen.
Momenteel is Lizanne betrokken als regiocoach en verzorgt intervisie en coaching voor de vrijwilligers uit regio Oost. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt zij de basistraining, waarin de vrijwilligers vaardigheden leren die zij nodig hebben in hun werk en waarin zij reflecteren op hun handelen.

“Lizanne is een betrokken en deskundige professional. Ze gaat voor de inhoud en is positief kritisch. Haar bijdrage aan de ZOB is niet alleen een vorm van zakelijke dienstverlening maar zij zet zich ook op vrijwillige basis in ter ondersteuning van het ZOB werk.”

Hanneke Meester, voorzitter ZOB NL

Contact

    Je naam

    Je e-mail

    Je vraag